ニュージーランドからの新入荷: 温州みかんのご紹介 New Arrivals from New Zealand:Introduction to Satsuma Mandarin

ニュージーランドでは、温州みかんを4月中旬頃から7月下旬頃まで収穫しています。この度、TOMINAGAは安心・安全な温州みかん(防腐剤不使用)を海上輸送にて輸入いたしました。みかんは三保早生(みほわせ)という品種で、糖度が高くマイルドな酸味が特徴で暑い夏でも食べやすくジューシーな口当たりの良いみかんです。皮も薄く、鮮やかなオレンジ色が見た目からも食欲をそそります。皆様に安心で品質の良い温州みかんをご提供できるよう努力しています。

We are pleased to introduce our imported Satsuma Mandarins (preservative-free) from New Zealand for the first time this season. Miho Wase, an early-maturing Satsuma, is known for its juicy, plump texture and mild acidity, which helps to balance off the sweetness. It is also regarded as the coldest-tolerant and quickest-ripening citrus fruit, making it excellent for import and export. Furthermore, the pale orange rinds are easily peeled, revealing a scrumptious, deep orange internal flesh that tickles one's appetite. Regardless of any challenges, we strive to provide everyone with safe and high-quality Satsuma Mandarins.

share on